interim | werving & selectie | advies

Bianca de Graaf

Juridisch Projectconsultant Letselschade


Ruim twintig jaar ben ik nu werkzaam als belangenbehartiger in de letselschade branche. Ik behandel hierbij zelfstandig middel-zware letselschades, veelal veroorzaakt door een ongeval. Ik ben een sociaal betrokken, probleemoplossende jurist en vind het belangrijk om met cliënten in gesprek te gaan, goed te luisteren naar hun wensen en eventuele problemen te signaleren om daarna een passende oplossing te vinden.

Mede door mijn pragmatische instelling, kan ik mijn cliënten goed begeleiden en de schade zoveel als mogelijk naar ieders tevredenheid afronden, dus ook aan de kant van de andere partij. In oktober 2019 ben ik in contact gekomen met Legalbylegal. De gesprekken die volgenden, voelden voor mij als een warme deken. Nu krijg ik de mogelijkheid aangeboden om mezelf verder te ontwikkelen in mijn vak bijvoorbeeld door het doen van opdrachten bij een grote schadeverzekeraar. Dit is voor mij de kans om kennis en ervaring aan “de andere kant” op te doen. Op deze manier kan ik een brede basis leggen in het behandelen van diverse letselschades en mijn kennis echt verdiepen. In mijn vrije tijd staat mijn gezin op nr. 1.

Ik sta graag aan de zijlijn van het voetbalveld en draag mijn steentje bij als vrijwilliger bij de sportvereniging. Ook omring ik mij graag met familie en vrienden, ik ben dol op koken en kan heel erg genieten van gezelschap. Bovendien lees ik veel en wandel ik graag in de natuur met mijn hond.


T: +31 (0)20 571 2251
M: +31 (0)6
E: email