interim | werving & selectie | advies

Mina Abedi

Juridisch Projectconsultant Letselschade

Na mijn afstuderen ben ik een aantal jaar als belangenbehartiger werkzaam geweest bij een rechtsbijstandverzekeraar, waarbij ik zelfstandig gemiddeld complexe zaken met middelzwaar letsel als gevolg van verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten heb behandeld.
 
In januari 2018 werd ik door Legalbylegal benaderd voor een project als jurist personenschade bij een verzekeringsmaatschappij. Een mooie kans voor mij om mij verdere te specialiseren in het letselschade vak. Wat mij vooral aanspreekt bij Legalbylegal is de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren in mijn vak. Ik haal veel voldoening uit mijn werk als jurist personenschade. Het feit dat ik zowel juridisch als praktisch bezig ben om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, maakt mijn functie voor mij zo interessant.
 
Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd en ik laat me graag inspireren door andere mensen. Dat geldt ook voor mijn privéleven. Ik probeer zoveel mogelijk te reizen en breng in mijn vrije tijd veel tijd met vrienden en familie door.T: +31 (0)20-5712266
E: minaabedi@legalbylegal.nl