interim | werving & selectie | advies

Tim Breugelmans

Juridisch Projectconsultant Letselschade

Met het idee ooit aan de slag te gaan als advocaat, ben ik begonnen aan de studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Gaandeweg ontdekte ik echter dat er meer was dan alleen de advocatuur, wat maakte dat ik mijn blikveld ben gaan verbreden.

Kort na het behalen van mijn bul ben ik aan de slag gegaan bij ‘s-lands grootste en bekendste rechtsbijstandsverzekeraar. Eerst in een juridisch advies/sales-functie en later als belangenbehartiger letselschade, van waaruit ik slachtoffers bijstond in het verhalen van schade die zij leden als gevolg van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval.

Hoewel deze laatste functie mij goed beviel, lonkte het om eens vanuit ‘de betalende kant’ te zorgen voor een rechtvaardige oplossing voor deze slachtoffers. Met een schat aan ervaring vanuit mijn rol als belangenbehartiger (door de korte lijnen met het slachtoffer en het daardoor goed kunnen doorgronden van bepaalde zaken), een goed analytisch vermogen en een gezonde kritische houding doe ik dit nu met veel plezier op projectbasis via Legalbylegal.

Naast mijn werk maak ik graag tijd vrij voor sportieve activiteiten (waaronder schaatsen en fietsen), stedentrips en etentjes.


T: +31 (0)20 571 2251
E: timbreugelmans@legalbylegal.nl