interim | werving & selectie | advies

Juridisch Adviseur Gemeenten


Doortastende juridisch professional met ruime ervaring binnen gemeenten

Functieomschrijving

Legalbylegal is een juridisch dienstverlener die zich onder andere richt op het inzetten van juridische professionals binnen gemeenten.

Bij verschillende van onze (potentiële) gemeentelijke opdrachtgevers constateren we in toenemende mate de vraag naar tijdelijke inzet van juridische expertise. Om aan die behoefte te kunnen voldoen, komen we graag in contact met juristen die het team van Legalbylegal willen komen versterken!

Wij zoeken daarom enthousiaste collega's die het een uitdaging vinden om regelmatig in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Juristen die het niet erg vinden om te reizen, die zich snel nieuwe werkzaamheden eigen maken en hun meerwaarde kunnen laten zien.
Functie-eisen

- afgeronde WO opleiding rechten;
- minimaal 3 jaar werkervaring binnen gemeenten is een vereiste;
- ervaring met het geven van juridisch advies;
- ruime ervaring met het behandelen van bezwaarzaken;
- ervaring met het schrijven van verweerschriften is een pré;
- kennis en inzicht in de bestuurlijke besluitvormingsprocessen en politieke verhoudingen;
- onder tijdsdruk kunnen presteren;
- je snel nieuwe materie eigen kunnen maken;
- doortastende en pro-actieve instelling.
Het aanbod

Wij zijn op zoek naar een collega die graag bij ons in dienst wil komen voor 28 tot 36 uur per week. Wij bieden jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je komt te werken binnen een enthousiast team dat op een open en informele manier met elkaar omgaat. Met elkaar zorgen we voor de doorontwikkeling van onze dienstverlening en de groei van het bedrijf.
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op met Jet den Hertog (06-20465053). Heb je interesse en wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaande ‘solliciteer button’ of stuur je CV met begeleidende motivatie naar info@legalbylegal.nl
solliciteer op deze vacature
U kunt niet meer solliciteren op deze vacature.