interim | werving & selectie | advies
Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in het midden van het land, zijn wij op zoek naar een ervaren letselschade jurist.
Taken en verantwoordelijkheden

Als jurist letselschade behandel je zaken met letsel als gevolg van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en mishandelingszaken. Je beoordeelt de dossiers en bespreekt de juridische analyse met de klant, adviseert de klant over de aanpak en stelt in overleg met de klant een plan van aanpak op. Naast het adviseren van de klant, voer je onderhandelingen en houd je je bezig met het berekenen en opstellen van schadeclaims. Indien nodig schakel je specialisten en arbeidsdeskundigen in. Als eindverantwoordelijke van de dossiers, bezoek je op eigen initiatief nabestaanden en slachtoffers. Hierbij is het van groot belang dat je beschikt over een evenwichtige persoonlijkheid en dat je in staat bent om op een professionele wijze om te gaan met de emoties van betrokkenen.
Functie-eisen

Voor deze functie heb je een afgeronde Nederlands Recht en heb je ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor, rechtsbijstandverzekeraar, vakbond of bij een gespecialiseerd expertisebureau. Je hebt ervaring in het oplossen van aansprakelijkheidsvraagstukken en beschikt over een goed rekenkundig inzicht. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden, empathie en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Het aanbod

Je kunt rekenen op een prima marktconform salaris met daarbij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand en een gunstige pensioenregeling. Daarnaast biedt onze opdrachtgever een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op met Hester den Tex (06-29119378) of mail naar hesterdentex@legalbylegal.nl. Heb je interesse en wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaande ‘solliciteer button’ of stuur je CV met begeleidende motivatie naar info@legalbylegal.nl.
solliciteer op deze vacature
U kunt niet meer solliciteren op deze vacature.