interim | werving & selectie | advies

Jurist Zorginkoop CZ


Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever CZ zijn wij op zoek naar een doortastende en ondernemende jurist zorginkoop.

Je wilt bewust investeren in een carrière met een aantrekkelijk perspectief. Die kans krijg je bij CZ. Je kent CZ ongetwijfeld als zorgverzekeraar. In Nederland behoren ze tot de top drie. Zij bieden je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wat werken bij een zorgverzekeraar als CZ aantrekkelijk maakt, is dat de zorg een werkterrein is met veel dynamiek. Indien nodig neemt CZ zelf het initiatief tot verandering. Dat maakt een functie bij CZ tot een functie met toekomst. Je kunt niet alleen rekenen op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op de waardering die bij je inzet past.

Wat ga je doen? Bij de inkoop van zorg spelen veel aspecten een belangrijke rol; juridische aspecten niet op de laatste plaats. In deze functie kom je te werken bij het team Bedrijfsjuridisch Advies van de afdeling Juridische Zaken en ben je samen met 3 andere juristen nauw betrokken bij de zorginkoop. Je adviseert en ondersteunt de divisies Zorg en Operations op het gebied van de zorginkoop en (formele en materiële) controles.
Taken en verantwoordelijkheden

De invulling van je functie is breed en gevarieerd. Je houdt je bezig met het opstellen en beoordelen van (zorginkoop)contracten. Je adviseert over verbeteringen in beleid en administratieve processen, je ondersteunt en je geeft voorlichting over relevante wetgeving. Dit alles doe je vanuit een proactieve en initiërende rol. Je ziet en pakt werk snel en goed op. In deze functie krijg je een unieke kans om je stempel te zetten op de verdere ontwikkeling van de afdeling Juridische Zaken binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met de verschillende disciplines binnen CZ en in het bijzonder met ervaren zorginkopers. CZ is een ambitieuze en veranderende organisatie die aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling. De rol van jurist geeft je hierbij de mogelijkheid om op zowel teamniveau als ook op persoonlijk vlak je successen te behalen.

Wie zoeken we? Iemand die er plezier in heeft om zijn of haar horizon te verbreden op een terrein met veel dynamiek: de wereld van de zorg is bijna dagelijks in het nieuws. Je bent iemand die zich snel zaken eigen kan maken en na een korte inwerkperiode zelfstandig aan de slag gaat. Met enthousiasme en kennis van zaken draag je bij aan een optimale zorginkoop door CZ. Naast je juridische achtergrond blijkt uit je opleiding en/of ervaring dat je affiniteit hebt met de zorg en privacyrecht. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en je beweegt je makkelijk op alle niveaus in onze organisatie. Je bent in staat om je rol als jurist op de kaart te zetten, waarbij je structureel oog hebt voor de relatie met je interne (potentiële) klanten. Als het nodig is ben jij degene die knopen kan doorhakken. Jouw adviezen zijn praktisch goed bruikbaar.
Functie-eisen

- Een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht;
- minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van juridische advisering, bij voorkeur in de zorg (zorgverzekeraar, ziekenhuis, zorginstelling);
- kennis van zaken met betrekking tot een optimale zorginkoop, althans in staat deze snel te ontwikkelen;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
- een flexibele en dienstverlenende werkhouding;
- nieuwsgierigheid en bereidheid jezelf te ontwikkelen;
- een veranderingsgerichte en ondernemende mentaliteit;
- stevige adviesvaardigheden.
Het aanbod

CZ biedt een gezonde balans tussen werk en privé, waarbij er aandacht is voor de vitaliteit van jou als medewerker. CZ past 'Het Nieuwe Werken' toe, waarbij thuiswerken en flexibel werken tot de mogelijkheden behoren.
Het gemiddeld aantal werkuren ligt 32 – 38 uur per week. Je bruto maandsalaris is maximaal € 4.850,- bij een 38-urige werkweek en afhankelijk van jouw ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden daarbij zijn een aantrekkelijke aanvulling op je basissalaris.
Contactinformatie

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Hester den Tex (06-29119378) of mail naar hesterdentex@legalbylegal.nl. Heb je interesse en wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaande ‘solliciteer button’ of stuur je CV met begeleidende motivatie naar hesterdentex@legalbylegal.nl.
solliciteer op deze vacature
U kunt niet meer solliciteren op deze vacature.