interim | werving & selectie | advies

Advocaat-stagiaire verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht voor Lauxtermann Advocaten


Weten waar je staat. Weten wat gaat komen. Zeker weten dat de volgende stappen de beste zijn. Wie een zakelijk geschil heeft of behoefte aan juridische ondersteuning, wil advocaten die duidelijk zijn en richting geven.

Advocaten die de drive hebben om je verder te helpen. Die de gebaande paden als hun broekzak kennen, maar de ongebaande niet schuwen. Met een open en nuchtere geest en een scherp en eigenzinnig denkvermogen. Advocaten die vasthouden en volhouden, samen met jou tot aan de finish.

Met een bevlogen team, transparante dienstverlening en solide en verrassende oplossingen bewijst Lauxtermann Advocaten hoe effectief de advocatuur kan zijn.

Functieomschrijving

Lauxtermann Advocaten is gevestigd in Amsterdam. Het kantoor richt zich op de verzekeringsmarkt, de bouw en vastgoedbranche en de zorgsector.

De advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, commerciële geschillen, financieel recht, gezondheidsrecht, toezichtrecht, vastgoedrecht en verzekeringsrecht.

Vanwege groei zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een advocaat-stagiaire aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Ben jij een talentvolle starter met uitstekende juridische kwaliteiten? Dan maken wij graag kennis met jou!
Taken en verantwoordelijkheden

Als advocaat-stagiaire werk je in teamverband met je meer ervaren kantoorgenoten. Al snel krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig in dossiers te werken.
Je wordt over de volle breedte van de praktijk ingezet en voor alle cliënten van het kantoor.
Functie-eisen

• een afgeronde opleiding Nederlands recht (waaruit belangstelling voor de voornoemde rechtsgebieden blijkt);
• een sterk analytisch vermogen;
• uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• een gezonde dosis ambitie en inzet, resultaatgericht en gedisciplineerd;
• zelfstandig, collegiaal, proactief en ondernemend;
• enige werkervaring als student-stagiaire of juridisch medewerker is een pré.
Het aanbod

Het eerste half jaar ben je werkzaam als juridisch medewerker. Bij bewezen geschiktheid word je aangesteld als advocaat-stagiaire.

Je beloning is goed en je krijgt alle kans om je talent te ontwikkelen en je te ontplooien binnen de veelzijdige praktijk van het kantoor. Daarnaast wordt er veel tijd en aandacht besteed aan je opleiding en begeleiding.
Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op met Paul Plantenga op 06-24203362. Heb je interesse? Mail dan de volgende documenten naar paulplantenga@legalbylegal.nl: curriculum vitae, motivatiebrief, cijferlijsten universiteit (Bachelor & Master) en stage-beoordeling.
solliciteer op deze vacature
U kunt niet meer solliciteren op deze vacature.