interim | werving & selectie | advies

Recruiter


Enthousiaste en doortastende verbinder die het verschil maakt

Functieomschrijving

Legalbylegal is een juridisch dienstverlener, volledig gericht op slechts drie branches: de gezondheidszorg, gemeenten en verzekeraars. Binnen die branches hebben we een aantal juridische specialisaties: aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, bestuursrecht en privaatrecht. Legalbylegal zet juristen op vaste en tijdelijke basis in bij onze opdrachtgevers.

Als je kiest voor werken bij Legalbylegal, ga je voor een kleine, warme club waar je je ambities kunt waarmaken en er tegelijkertijd echt aandacht voor jou is.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, energieke Recruiter die tevens verantwoordelijk is voor werving en selectie.
Taken en verantwoordelijkheden

Als Recruiter binnen ons hechte team weet je de beste juristen in de markt te vinden. Met jouw ervaring, mensenkennis en kritische blik maak jij een selectie van de beste kandidaten. Je werkt hierbij nauw samen met de business consultants van Legalbylegal. Op het moment dat er een aanvraag binnenkomt weet je direct je netwerk aan te spreken en de juiste match te maken.

In geval van een werving & selectie opdracht onderhoud je het contact met de opdrachtgever, werf, interview en selecteer je geschikte kandidaten en draag je deze voor bij je opdrachtgever. Je begeleidt de kandidaten tot het moment van aanname en plaatsing.

Je bent continu bezig met het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van jouw eigen netwerk en dat van Legalbylegal. Het is dan ook van belang dat je nauwkeurig werkt en het overzicht weet te bewaren. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet jij kandidaten voor een dienstverband bij Legalbylegal te enthousiasmeren.
Functie-eisen

- Afgeronde HBO/WO opleiding Rechten;
- Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
- Resultaatgericht, zorgvuldig, sociaal vaardig en een echte teamplayer;
- Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring;
- Affiniteit en ervaring in één of meer van de sectoren gezondheidszorg e/o verzekeraars, e/o overheid is een pré.
Het aanbod

Een dynamische baan binnen een groeiend en ambitieus bureau. Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder word je uitstekend begeleid in je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot ontplooiing. De onderlinge sfeer is collegiaal en informeel.
Contactinformatie

Interesse in deze uitdagende baan? Stuur dan je CV en begeleidend schrijven naar Paul Plantenga via onderstaande ‘solliciteer’-button. Voor meer informatie kan je bellen naar 06-24203362 of een e-mail sturen naar info@legalbylegal.nl.
solliciteer op deze vacature
U kunt niet meer solliciteren op deze vacature.