interim | werving & selectie | advies

Zo is het om te werken bij Legalbylegal

Wat zijn jouw ambities? Dat is altijd een van de belangrijkste vragen die we je stellen als je bij ons op gesprek komt.

We werken namelijk graag met ambitieuze mensen. Mensen die een bijdrage willen leveren aan de organisatie, die steeds beter willen worden in hun vak, die nieuwsgierig zijn naar de wereld om hen heen.
 
We stellen die vraag ook, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij de vervolgstappen in je loopbaan. Heb je bijvoorbeeld ervaring bij een kleine gemeente en wil je nu eens een kijkje nemen bij een wat grotere gemeente? Wij gaan ons best doen om dat voor elkaar te krijgen. Of heb je bij een opdrachtgever gezeten waar je het ontzettend naar je zin had en wil je daar weer zitten? Ook dan gaan we kijken of we dat voor je kunnen regelen.

Als het gaat om training of opleiding kijken we steeds wat bij je past. We zien jouw groei echt als een gezamenlijke verantwoordelijkheid: jij neemt het initiatief, wij helpen je waar mogelijk.

Heb jij al wat sporen verdiend?    

Wij zijn een team van ervaren juristen. We hebben jonge honden, die al gespecialiseerd zijn en zich nog verder willen ontwikkelen, maar ook collega’s van boven de pensioengerechtigde leeftijd. En alles ertussenin. Drie jaar werkervaring is wel het minimum. Jij hebt ook al wat sporen verdiend bij een verzekeraar, gemeente of organisatie in de gezondheidszorg. Je bent vakinhoudelijk, je weet waar je goed in bent en waar je nog verder in wilt groeien. Wij zorgen vervolgens voor mooie opdrachten die daarbij aansluiten.

Wat voor opdrachten doe je?

Je doet opdrachten van gemiddeld 3 tot 9 maanden in jouw vakgebied. Opdrachten kunnen door het hele land zijn. Hoewel je dus op afstand van ons kantoor werkt, zorgen we ervoor dat we veel in contact zijn. Regelmatig bellen we of lunchen we even met elkaar. Elk kwartaal organiseren we een intervisiebijeenkomst met het hele team.
 
Dit soort opdrachten kun je bij Legalbylegal verwachten 

Wat vind jij belangrijk in je werk?

Als je iemand in ons team vraagt waarom hij of zij graag bij ons werkt, dan zal je bijna altijd deze drie antwoorden krijgen:
  • Ik hou van mijn vak en ik kan dat hier op een hoog niveau uitoefenen   
  • Ik wil me blijven ontwikkelen, steeds nieuwe dingen leren
  • Ik kijk graag in de keuken bij allerlei organisaties, maar tegelijkertijd ben ik graag onderdeel van een team 

Geldt dit ook voor jou?

Dit is de ervaring van onze collega Mirjam Hofstee. Zij werkt bij Legalbylegal als juridisch projectconsultant gezondheidszorg:   

‘Ken je nog die kinderplaten waarbij je stipjes met elkaar moet verbinden? En dat je dan op een gegeven moment een figuur ziet? Dat is precies wat ik uit mijn werk bij Legalbylegal haal: opeens zie ik het hele plaatje, connecting the dots. Dat is mooi. Hiervoor was ik jurist/toezichthouder gezondheidsrecht bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Via Legalbylegal heb ik nu gewerkt bij een zorgverzekeraar en bij een ziekenhuis. Steeds is er overlap, maar steeds is het perspectief anders. Daardoor zie je het geheel beter. 

Ik ben iemand die gedreven is door inhoud en hou van snelheid. Dat is precies wat ik hier kwijt kan. Er ligt een concrete opdracht en je mag direct aan de slag. Ik was eerst bang dat ik ook minder leuke opdrachten zou moeten doen, maar dat is tot nu toe niet gebeurd. Legalbylegal kijkt heel goed wat je wilt en zoekt steeds naar een goede match. Alles gaat steeds in heel goed overleg.’  

Je privéleven vind je ook belangrijk

Ja, je doet graag mooie opdrachten in jouw vakgebied. En zeker, je haalt ontzettend veel energie uit je werk. Maar je privéleven vind je ook belangrijk. Je hecht aan een goede balans tussen werk en privé, om te sporten, bij familie en vrienden te zijn of te reizen. Bij Legalbylegal zijn we er helemaal voor dat je daar de tijd voor neemt, dus wij zorgen dat jij de balans kunt vinden die voor jou werkt.

Wil je een kop koffie of thee met ons drinken?

Ook al zie je op dit moment geen geschikte vacature, schroom vooral niet om ons toch even te mailen of te bellen. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen, nu of in de toekomst.

Contact

Recente vacatures